Мозгова Галина Петрівна

Деталі

Основна інформація

alt

Мозгова Галина Петрівна

Доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри практичної психології та психосоматики.

Дата народження: 27.09.1958 р. 

Біографічні дані

Народилася 27 березня 1958 року в м. Новоселиця Чернівецької області.

 В 1981 році закінчила педіатричний факультет Чернівецького медичного інституту  зі спеціальності 14.01.10 «Педіатрія».

Протягом сімнадцяти років працювала на посадах дільничого лікаря, клінічного ординатора, завідуючого відділенням реабілітації ДКЛ №9 Подільського району міста Києва.

У 1998 році захистила кандидатську дисертацію «Порівняльна оцінка сучасних методів дослідження та лікування дискінезій жовчовивідних шляхів у дітей» з спеціальності  14.01.10 - педіатрія. Захист відбувався на базі НДІ педіатрії акушерства та гінекології.

 З 1998 по 2003 роки працювала викладачем кафедри дитячих та підліткових захворювань НМАПО ім. П.Л.Шупика МОЗ України та займалась науково-дослідною роботою в рамках НДР кафедри: «Оптимізація та об’єктивізація  терапії гастродуденітів при поєднаній патології органів травлення».

З 2003 по 2007 роки працювала старшим науковим співробітником НДІ судової психіатрії та наркології МОЗ України в лабораторії нейрофізіології. У цей період приймала участь у реалізації спільного з ЮНІСЕФ та фондом благодійної організації «Надія і житло для дітей» в Україні проекту «Проведення експертної оцінки потреб дітей, а також складання індивідуальних планів опіки кожної дитини», були проведені медичні та психологічні огляди дітей з ураженнями центральної нервової системи та опорно-рухового апарату, які виховуються в Хмельницькому,  Макарівському та Херсонському дитячих будинках.

У березні 2007 року прийнята на посаду доцента кафедри логопедії  інституту корекційної педагогіки і психології НПУ ім. М.П.Драгоманова. У листопаді 2007 року вступила до докторантури НПУ ім. М.П.Драгоманова МОН України.

З 2007 року успішно поєднувала викладацьку роботу на посаді професора кафедри логопедії з розробкою наукової проблеми на тему «Психосоматична патологія у дітей із порушеннями психофізичного розвитку та їх медико-психолого-педагогічна реабілітація».

У грудні 2010 року захистила докторську дисертацію на тему «Психосоматична патологія у дітей із порушеннями психофізичного розвитку та їх медико-психолого-педагогічна реабілітація».

У листопаді 2011 року присвоєно вчене звання професора.

З  1 грудня 2011 року прийнята на посаду завідувача кафедрою практичної психології та психосоматики інституту соціології, психології та управління НПУ ім. М.П.Драгоманова.

Наукові здобутки

Основні положення наукової роботи висвітлені у 54 наукових та навчально-методичних публікаціях, у тому числі: 1 монографія, 3 навчально-методичних посібники та 2 деклараційні патенти України на корисну модель.

33 статті (із них – 19 одноосібних) у провідних наукових фахових виданнях, затверджених ВАК України  у галузі медичної психології.

 

   

Новини та оголошення  

   

Всього відвідувань  

9957838
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
4788
6712
30926
26639
89004
9498396
9957838

Your IP: 18.223.151.18
Server Time: 2024-04-20 16:23:17
   

GTranslate  

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Вхід  

   
© ALLROUNDER

Використання матеріалів сайту можливе лише при згоді адміністрації порталу та активного посилання.
Всі права захищено!

Сайти, які підтримуються службою порталу


НПУ імені М.П.Драгоманова
Факультети
Інженерно-педагогічний факультет :: Історичний факультет :: Факультет іноземної філології :: Факультет інформатики :: Факультет менеджменту освіти та науки :: Факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського :: Факультет педагогіки та психології :: Факультет політології та права :: Факультет природничо-географічної освіти та екології :: Факультет психології :: Факультет соціально-економічної освіти та управління :: Факультет спеціальної та інклюзивної освіти :: Факультет української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка :: Факультет фізичного виховання, спорту і здоров`я :: Факультет філософії та суспільствознавства :: Фізико-математичний факультет
Кафедри
Кафедра педагогчної творчості :: Кафедра педагогіки, теорія та історії педагогіки :: Кафедра методики викладання російської мови та світової літератури :: Кафедра етики та естетики :: Кафедра управління та євроінтеграції :: Кафедра філософії :: Кафедра інформатики
Персональні сайти
Андрущенко В.П. :: Бех В.П. :: Жалдак М.І. :: Борисенко В.Й. :: Франчук В.М. :: Франчук Н.П.
Інші сайти
Асоціація випускників :: Система управління електронними курсами НПУ :: Система управління електронними курсами інституту інформатики :: Система управління електронними курсами інституту інформатики (студенти) :: Простір гуманітарної комунікації :: Лабораторія археологічних досліджень :: Кабінет-музей М.П.Драгоманова :: Україна і становлення конституціоналізму в Європі :: Центр культури. НПУ